Karriere

Overraskende anderledes

Selv om chilichokolade ikke falder i alles smag, kan det ikke nægtes, at det åbner for en helt ny verden af smagsoplevelser. De forskellige ingrediensers karakteristika supplerer hinanden perfekt og former nye smagsudtryk.

Hvis du er overbevist om, at entusiasme, merværdi og gensidige fremskridt udvikler sig, når

  • en person og en virksomhed supplerer hinanden,
  • at personer sammen med den samlede viden og erfaring forenes for at åbne dørene til nye løsninger,

så er vi den rette virksomhed for dig.
Shimadzu producerer højteknologiske analysesystemer til produktsikkerhed og forbrugerbeskyttelse. Vores laboratoriesystemer detekterer reststoffer, ingredienser og substanser inden for produktforskning- og udvikling samt kvalitetskontrol. Medicinsk udstyr til diagnostisk billeddannelse komplementerer vores produktudbud.
Vores mange verdenspremierer og anerkendelser understreger Shimadzu’s innovative styrke.

Vores europæiske hovedkvarter er beliggende i Duisburg, en levende og fremgangsrig by ved Rhinen, som har meget gode forbindelser med bus og/eller tog. Duisburg selv har en masse at byde på både socialt og kulturelt, men der er også andre vigtige byer som f.eks. Düsseldorf eller Essen tæt på lige som området også byder på mere landlige omgivelser som f.eks. Det Nedre Rhinområde, Niederrhein.

Shimadzu Europa GmbH

lab4you: Shimadzu´s program for studerende

Vi ønsker at støtte unge, entusiastiske forskere med interessante forskningsprojekter ved at tilbyde dem instrumenttid på hele vores omfattende program af topmoderne HPLC/UHPLC- eller SFC- til GC-instrumenter, et bredt udvalg af spektroskopiudstyr (UV, IR, FTIR, ICP ...) samt MALDI-MS til scanningseksperimenter og materialetests- og inspektionsudstyr på Shimadzu Laboratory World i Duisburg, Tyskland.

Aktuelle ansættelsesmuligheder hos Shimadzu Deutschland i Duisburg, Tyskland

Aktuelle ansættelsesmuligheder hos Shimadzu Europa i Duisburg, Tyskland 

 

Aktuelle ansættelsesmuligheder hos Shimadzu i Danmark

Mød Shimadzu på disse jobmesser

 

 

 

Top of This Page