RETNINGSLINJER FOR BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Tak for din interesse i vores websted. Beskyttelsen af dine personoplysninger er meget vigtig for os. I det følgende finder du detaljerede oplysninger om, hvordan vi behandler dine data.

I. Brug af vores websted

1. Brug af vores websted for at få oplysninger

Hvis du kun bruger vores websted for at få oplysninger, dvs. hvis du ikke indtaster data eller sender information til os på nogen måde, indsamler vi kun de personlige data, din browser sender til vores server. Hvis du vil se vores websted, indsamler vi følgende data, der teknisk set er nødvendige, for at vi kan vise vores websted og sikre, at den er stabil og sikker. Det juridiske grundlag for dette er den generelle forordning art. 6, stk. 1, litra f).

  • IP-adresse
  • Dato og klokkeslæt for anmodning
  • Tidszoneforskel i forhold til Greenwich Mean Time (GMT)
  • Anmodningens indhold (konkret side)
  • Den mængde data, der overføres, og adgangsstatus (fil overført, fil ikke fundet osv.)
  • Websted, hvorfra anmodningen kommer
  • Browsertype/-version/-sprog
  • Operativsystem og interface
  • Sprog og browserversion

Disse data (registreringsfiler) opbevares i 30 dage. Indsamlingen af data til tilvejebringelse af webstedet og opbevaring af dataene i registreringsfiler er påkrævet af hensyn til drift af webstedet. Det er derfor ikke muligt for brugeren at gøre indsigelse mod dette.

2. Tilmelding til nyhedsbrev

Vi har et nyhedsbrev, så vi kan give dig mere målrettede oplysninger om vores produkter og begivenheder, seminarer og webinarer samt levere generelle nyheder om vores virksomhed. Nyhedsbrevet udsendes kun, hvis du giver dit udtrykkelige samtykke. Når du har indtastet din e-mailadresse, får du en bekræftelsesmeddelelse på den angivne e-mailadresse. Nyhedsbrevet sendes først, når du udtrykkeligt har bekræftet dette ved at klikke på det link, du finder i bekræftelsesmeddelelsen (såkaldt dobbelt tilvalg). Med registreringsformularen for nyhedsbrevet gemmes der oplysninger. Udover oplysningerne i de synlige felter som f.eks. e-mailadresse, fornavn og efternavn gemmes også registreringstidspunktet og det pågældende sprog. Vi bruger disse oplysninger til at kunne sende dig nyhedsbrevet på det rette sprog. I nyhedsbrevet kan du læse om de seneste nyheder, produkter og tjenester fra Shimadzu-koncernen. Det juridiske grundlag for behandlingen af dine oplysninger ved registrering til modtagelse af vores nyhedsbrev og udsendelsen af det er din accept i henhold til den generelle forordnings art. 6, stk. 1, litra a). Din e-mailadresse bliver gemt, indtil du annullerer dit abonnement på nyhedsbrevet. Du har naturligvis til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage og opsige dit abonnement på nyhedsbrevet for fremtiden. Du kan opsige abonnementet ved at klikke på knappen til at framelde, som findes i ethvert af nyhedsbrevene. Når du framelder dig, fjernes din e-mailadresse fra listen over modtagere af nyhedsbrevet.

3. Tilmelding til begivenheder eller konkurrencer

Formålet med behandlingen er at kunne gennemføre begivenheden eller konkurrencen. Når du via vores websted tilmelder dig en begivenhed, et webinar eller en konference, er vi nødt til at anmode om personoplysninger, der skal behandles. Når du sender tilmeldingen, får du en e-mail som bekræftelse på, at du har tilmeldt dig (dobbelt tilmelding). Kun efter denne bekræftelse gemmer vi dine oplysninger i vores database over kunderelationer og videregiver oplysningerne til det relevante personale for den pågældende begivenhed. Vi bruger dine oplysninger til at planlægge begivenheder og sende dig dokumenter efter behov. Der tages kun kontakt med hensyn til tidspunkt og indhold for den begivenhed, du har tilmeldt dig.
Det juridiske grundlag er dit samtykke i henhold til GDPR art. 6, stk. 1, litra a), eller, hvis tilmeldingen har til formål at indgå i en kontrakt, gælder desuden den generelle forordning art. 6, stk. 1, litra b), som juridisk grundlag.
De personoplysninger, der indsamles i forbindelse med en konkurrence, bliver slettet, når de ikke længere er nødvendige for gennemførelsen af begivenheden eller konkurrencen, eller hvis du trækker din tilladelse tilbage.
Du kan når som helst trække dit samtykke til at deltage i en konkurrence og/eller begivenhed tilbage. Kontakt vores databeskyttelsesrådgiver, hvis kontaktoplysninger er anført nedenfor.

4. Kontakt os

4. Kontakt os Vi indsamler personoplysninger, når du frivilligt stiller dem til rådighed for os, f.eks. når du kontakter os. De personoplysninger, vi modtager på denne måde, bliver naturligvis kun brugt i overensstemmelse med det formål, som er baggrunden for, at du afgav dem til os, da du kontaktede os.
Du kan også kontakte os via kontaktformularen på vores websted. Følgende oplysninger er obligatoriske: Navn på virksomhed og afdeling, navn og e-mailadresse på forespørgeren, og virksomhedens adresse. Vi skal bruge disse oplysninger for at kunne behandle din anmodning. Du kan også vælge at oplyse dit telefon- og faxnummer for hurtigere at kunne få svar på din anmodning og for at give os mulighed for at kontakte dig direkte. Hvis det handler om oplysninger vedrørende kommunikationskanaler (f.eks. e-mailadresse, telefonnummer) accepterer du også, at vi kan kontakte dig via disse kommunikationskanaler for at besvare din henvendelse.

Angivelsen af disse oplysninger sker udtrykkeligt på frivillig basis og med dit samtykke i henhold til den generelle forordning art. 6, stk. 1, litra a). Vi har også en legitim interesse i henhold til den generelle forordning art. 6, stk. 1, litra f), i at svare på forespørgsler. Hvis kontakten har til formål at indgå en kontrakt, gælder desuden den generelle forordning art. 6, stk. 1, litra b), som juridisk grundlag.
Vi sletter de data, vi har modtaget i forbindelse med din kontakt til os, så snart disse ikke længere er nødvendige til det formål, til hvilket de blev indsamlet.
Du kan naturligvis tilbagekalde dit samtykke når som helst i fremtiden. Kontakt den databeskyttelsesansvarlige, hvis kontaktoplysninger er anført herunder.

5. Cookies

Vi anvender cookies på forskellige sider for at gøre dit besøg på vores websted attraktivt og for at gøre det muligt at anvende visse funktioner. Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer. De cookies, vi anvender, slettes fra din harddisk, når du afslutter din browsersession (såkaldte sessionscookies). Du kan deaktivere anvendelsen af cookies i dine browserindstillinger. Dette kan dog medføre begrænsninger i anvendelsen af vores websted.
Der findes forskellige typer af cookies:
Sessionscookies er midlertidige cookies, som gemmes i brugerens internetbrowser, indtil browservinduet lukkes, hvorefter de slettes.
Faste cookies anvendes til gentagne besøg, og gemmes i brugerens browser i en på forhånd fastsat periode.
Cookies fra oprindeligt websted angives af den websted, som brugeren besøger. Det er kun dette websted, der kan læse oplysningerne fra disse cookies.
Tredjepartscookies angives af organisationer, som ikke driver den websted, som brugeren besøger. Disse cookies anvendes for eksempel af marketingvirksomheder.

Ifølge loven må vi gemme cookies på din enhed, hvis de er absolut nødvendige for driften af webstedet. For alle andre cookie-typer skal vi bruge din tilladelse. Det juridiske grundlag for brug af absolut nødvendige cookies er vores legitime interesse i henhold til den generelle forordning art. 6, stk. 1, litra f. For alle andre cookies er det juridiske grundlag dit samtykke, som anført i den generelle forordning art. 6, stk. 1, litra a).

Du kan til hver en tid ændre eller trække dit samtykke tilbage fra cookie-banneret på vores websted.

Dit samtykke gælder for følgende domæner:
Nuværende tilstand:

Skift indstillinger

De cookies, der anvendes på dette websted er:

6. Marketing

Marketing-cookies anvendes til at følge besøgende på websteder. Hensigten er at vise reklamer, der er relevante og tiltrækkende for den individuelle bruger, og som derfor er mere værdifulde for udgivere og tredjepartsreklamer. Derudover anvender vi cookies for at begrænse sandsynligheden for, at en reklame afspilles, og for at måle effektiviteten af vores reklamer.
Disse oplysninger kan også deles med tredjeparter, f.eks. reklamenetværk. Det juridiske grundlag for dette er dit samtykke i henhold til den generelle forordning art. 6, stk. 1, litra a), samt vores legitime interesse i henhold til den generelle forordnings art. 6, stk. 1, litra f. Direkte markedsføring har en legitim interesse i de formål, der efterfølges af databehandling. Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger til formål som reklame. Til dette formål giver vi dig mulighed for at framelde dig følgende tjenester. Alternativt kan du forhindre anvendelsen af cookies i dine browserindstillinger.
Vi anvender forskellige tjenester til marketingformål. Disse er beskrevet nedenfor.

7. Website Analytics

Vi anvender forskellige tjenester til at analysere og optimere vores websted. Disse er beskrevet nedenfor. For eksempel kan vi analysere, hvor mange brugere, der besøger vores websted, hvilke oplysninger der søges efter mest, eller hvordan brugere finder et tilbud. Blandt andet kan vi indsamle data om det websted, som en person kom fra til dette websted (en såkaldt referent), hvilke undersider der blev åbnet på webstedet, eller hvor ofte og i hvor lang tid en underside var åben. Dette hjælper os med at udforme og forbedre vores tjenester på en brugervenlig måde. De data, der indsamles under processen, kan bruges til at identificere individuelle brugere personligt i med henblik på markedsføring. Der indsamles anonyme eller pseudonyme data. Det juridiske grundlag for dette er dit samtykke i henhold til den generelle forordning art. 6, stk. 1, litra a).

8. Google Analytics

Hvis du har givet dit samtykke, anvendes der Google Analytics – en analysetjeneste til websteder, der tilhøret Google Ireland Limited (”Google”) – på dette websted. Det omfatter driftsfunktionen ”Universal Analytics”. Herved er det muligt at tildele data, sessioner og interaktioner på flere enheder til et pseudonymiseret bruger-id og derved analysere en brugers aktiviteter på flere enheder.
Google Analytics anvender cookies – tekstfiler, der anbringes på din computer – der skal bidrage til at analysere, hvordan brugere interagerer med webstedet. De oplysninger, der genereres af cookies om din brug af webstedet, overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes der. Hvis imidlertid IP-anonymisering imidlertid er aktiveret på webstedet, vil Google først reducere din IP-adresse inden for medlemsstaterne i Den Europæiske Union eller i andre stater, der er medlemmer af Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS-aftalen). Vi vil gerne påpege, at Google Analytics på dette websted er udvidet til at omfatte IP-anonymisering for at kunne sikre anonym indsamling af IP-adresser (såkaldt IP-maskering). IP-adressen sendes af din browser i Google Analytics-sammenhæng og samkøres ikke med andre Google-data. Der er flere oplysninger om betingelser for brug og databeskyttelse på https://www.google.com/analytics/terms/gb.html eller
https://policies.google.com/?hl=en
På vegne af udbyderen af dette websted vil Google bruge oplysningerne til at evaluere din brug af webstedet, generere rapporter over aktivitet på webstedet samt yde webstedsoperatøren andre tjenester relateret til brug af webstedet og internettet. Det juridiske grundlag for brug af Google Analytics dit samtykke i henhold til den generelle forordning art. 6, stk. 1, litra a). Modtageren af de indsamlede data er Google. Personoplysninger overføres til USA under EU-USA-beskyttelsesskjoldet på grundlag af EU-Kommissionens beslutning om et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau. Du kan downloade certifikatet her. De data, der sendes af os og er linket til cookies, brugeridentifikatorer (f.eks. bruger-id) eller reklameidentifikatorer, slettes automatisk efter 14 måneder. Data, for hvilke lagringsperioden er nået, slettes automatisk én gang om måneden. Du kan til hver en tid tilbagetrække dit samtykke for fremtiden ved at blokere lagring af cookies via indstillinger i din browser. Vi vil imidlertid gerne understrege, at i det tilfælde vil du måske ikke kunne bruge alle webstedets funktioner i deres fulde udstrækning.
Du kan også forhindre Google i at indsamle data, der genereres af cookies, og som er relateret til din brug af webstedet (herunder din IP-adresse) og forhindre behandling af disse data af Google ved at downloade og installere denne Browser Add-on. Hvis du fravælger cookies, vil det fremover forhindre indsamling af dine data, når du besøger denne websted. Hvis du vil forhindre Universal Analytics i at indsamle data på tværs af enheder, skal du fravælge det på alle de systemer, du anvender. Hvis du klikker her, anvendes denne fravalgscookie: [Deaktiver Google Analytics]

9. Twitter reklamemarkeringer

Vi anvender tjenester fra Twitter Inc. 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA på vores websted. Inden for EU/EØS er det organ, der er ansvarligt for håndtering af den registrerede persons rettigheder, dette:

Twitter International Company
Attn: Data Protection Officer
One Cumberland Place, Fenian Street
Dublin 2, D02 AX07 IRELAND.

Twitter-reklamer tillader annoncører at indsamle data fra brugere, der besøger deres websted. Cookies og koder bruges til at forbinde webstedet til en tredjepartsplatform såsom Twitter. En ikke-reversibel og upersonlig kontrolsum (hashværdi) genereres fra af brugsdata og sendes til Twitter til analyse og markedsføring. Derudover kan der anvendes en såkaldt Twitter-pixel til at spore brugernes handlinger, når de har set eller klikket på en Twitter-reklame. Brugeradfærd registreres, f.eks. besøgte websteder, hentet indhold, besøgstidspunkter osv., men også enhedsdata som anvendte applikationer og operativsystemer. Din IP-adresse gemmes og bruges til geografisk distribuering af reklamer. Ved brug af ”krydsenhedspersonalisering” prøver Twitter også at identificere og linke alle brugerens enheder. Eftersom dataene lagres og behandles af Twitter, er det også muligt at forbinde dem til den pågældende brugerprofil på twitter.com.

Under behandlingen kan dataene blive overført til en server tilhørende Twitter, Inc. i USA. Twitter, Inc. er certificeret under EU-USA-beskyttelsesskjoldet og garanterer derfor et databeskyttelsesniveau tilsvarende det, der ydes efter den europæiske databeskyttelseslov. Du kan downloade certifikatet her: (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active)

Anonymiserede data slettes inden for 6 måneder. Data, der gør det muligt at identificere en konkret bruger på Twitter, slettes inden for 90 dage. Du kan få flere oplysninger om lagringsvarigheden ved at kontakte udbyderen eller besøge: https://legal.twitter.com/ads-terms/international.html

Du kan gøre indsigelse mod Twitters dataindsamling ved at justere reklameindstillingerne på din Twitter-konto eller på https://twitter.com/personalization Hvis du ønsker at fravælge interessebaserede reklamer fra visse tredjepartsreklamepartnere, kan du gøre dette på https://optout.aboutads.info og https://optout.networkadvertising.org

Der er flere oplysninger om formålet og omfanget af dataindsamlingen, videre behandling og brug af data samt om indstillinger for brug af personoplysninger i Twitters retningslinjer for beskyttelse af personloplysninger på: https://twitter.com/privacy

10. LinkedIn-tjenester

Dette websted anvender LinkedIn-tjenester til at forbedre brugeroplevelsen på vores websted, så du kan ansøge via LinkedIn, gøre det nemmere at bruge det sociale netværk på LinkedIn og oprette kontakt til andre LinkedIn-brugere. Udbyderen er LinkedIn Corporation, 599 N Mathilda Ave, Sunnyvale, CA 94085, USA. LinkedIn modtager information om dine besøg og interaktioner med LinkedIn-tjenester, som vi yder, såsom når du logger på gennem LinkedIn eller bruger plug-ins (f.eks. ”Del på LinkedIn” eller ”Ansøg med LinkedIn”).
Når du bruger LinkedIn-tjenester på vores websted, bruger LinkedIn dine logon-oplysninger, cookies, enhedsoplysninger og internetprotokol (”IP”) -adresser til at identificere dig og registrere din brug. Der er yderligere oplysninger om de cookies, som LinkedIn bruger, på: https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy
Hvis du er medlem af det sociale netværk hos udbyderen, og du er logget på det sociale netværk under dit besøg på dette websted, kan dine data og oplysninger om dit besøg på dette websted linkes til din profil på det sociale netværk. Vi har ingen indflydelse på det præcise omfang af de data, der indsamles om dig af udbyderen. Der er flere oplysninger om omfanget og arten af samt formålet med databehandlingen, lagringsperioder og om dine rettigheder og indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger i LinkedIns erklæring om beskyttelse af personoplysninger her: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy og
https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy-summary
I tilfælde, hvor du udtrykkeligt indvilger i behandling af dine data, f.eks. når du som LinkedIn-medlem giver tilladelse til, at vores applikation kan tilgå dine ressourcer på LinkedIn, danner dit samtykke det juridiske grundlag for databehandlingen (den generelle forordning art. 7). I andre tilfælde, f.eks. hvis du sender en ansøgning til vores virksomhed via LinkedIn, er behandlingen af dine personoplysninger nødvendig for at etablere et ansættelsesforhold (den generelle forordning art.6, stk. 1, litra b), og BDSG § 26 [tysk databeskyttelseslov]. Ellers er grundlaget for vores legitime interesse i behandlingen af dine data til ovenstående formål (den generelle forordning art. 6, stk. 1, litra f). Hvis du vil forhindre LinkedIn i at indsamle data til reklameformål, kan du anvende en cookie via dette link: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out
Derudover kan du foretage yderligere justeringer af databeskyttelsen via dette link: https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/62931/manage-advertising-preferences?lang=en

II. Job

Du kan sende en ansøgning til vores virksomhed elektronisk, f.eks. via e-mail eller webformularer. Bemærk, at e-mails, der sendes ikke-krypteret, ikke er beskyttet mod adgang.

Dine oplysninger vil blive brugt til at behandle din ansøgning og beslutte, om der skal etableres et ansættelsesforhold. Det juridiske grundlag er § 26, stk. 1, sammenholdt med BDSG § 26, stk. 8, 2. pkt. Derudover kan dine personoplysninger blive behandlet i det omfang, det kan være nødvendigt for at forsvare os imod juridiske påstande, der fremsættes mod os i ansøgningsprocessen. Det juridiske grundlag for dette er den generelle forordning art. 6, stk. 1 .afsnit 1, litra f. De erklærede formål omfatter også den legitime interesse i vores behandling.
I tilfælde af et ansættelsesforhold mellem dig og os kan vi i henhold til BDSG art. 26, stk. 1, yderligere behandle de personoplysninger, vi allerede har modtaget fra dig, til formål vedrørende ansættelsesforholdet, hvis dette er nødvendigt for at gennemføre eller afslutte ansættelsesforholdet eller for at udøve eller overholde rettigheder og forpligtelser vedrørende medarbejderrepræsentation, der måtte følge af lov eller en kollektiv overenskomst eller en aftale om arbejds- eller tjenestevilkår (kollektiv overenskomst). Dine ansøgningsdata vil ikke blive behandlet yderligere end beskrevet ovenfor.

Dine personoplysninger slettes senest 6 måneder efter endt ansøgningsprocedure, såfremt ingen andre berettigede interesser fra vores side står i vejen for sletning, eller du ikke har givet dit samtykke til, at vi opbevarer dem i længere tid. Andre legitime interesser i dette øjemed er f.eks. forpligtelse til at fremlægge bevis i retssager efter ligestillingsloven (AGG).

III. Ingen dataoverførsel til tredjeparter – korrekt sikkerhedskontrol

Dine data bliver ikke overført til tredjeparter, medmindre vi er forpligtet til at gøre dette i henhold til lovgivningen, eller hvis du udtrykkeligt har givet tilladelse til det. I de tilfælde hvor eksterne leverandører af tjenester får adgang til dine personoplysninger, har vi truffet juridiske, tekniske og organisatoriske foranstaltninger og udfører regelmæssige kontroller for at sikre, at disse følger bestemmelserne i lovgivningen om databeskyttelse. Hvis sådanne eksterne leverandører behandler personoplysninger uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), er der fastlagt passende sikkerhedskontroller for at sikre, at beskyttelsesniveauet for fysiske personer som garanteret i den generelle forordning ikke undermineres.

IV. Juridisk basis for indsamling og behandling af personoplysninger

I den udstrækning at vi har fået dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger tjener den generelle forordning art. 6, stk. 1, litra a), som det juridiske grundlag for behandlingen af dine personoplysninger
Når dine personoplysninger behandles med henblik på at opfylde vilkårene i en kontrakt mellem dig og Shield Europe GmbH fungerer den generelle forordning art. 6, stk. 1, litra b), som juridisk grundlag. Dette gælder også den behandling, som er nødvendig i forbindelse med forholdsregler truffet forud for indgåelsen af kontrakten.
I den udstrækning at behandlingen af dine personoplysninger er påkrævet for at opfylde lovkrav, som vores virksomhed er underlagt, gælder den generelle forordning art. 6, stk. 1, litra c), som juridisk grundlag.
Hvis behandlingen er nødvendig for at beskytte vores virksomheds eller en tredjeparts legitime interesser, og hvis den registreredes interesser, grundliggende rettigheder og frihed ikke opvejer førnævnte interesser, gælder den generelle forordning art. 6, stk. 1, litra f), som juridisk grundlag for behandlingen.

V. Sletning og tidsgrænse for opbevaring af data

Dine personoplysninger vil blive slettet eller blokeret, så snart formålet med at opbevare dem ikke længere er gældende. Udover dette kan oplysningerne gemmes, hvis dette er tilladt i henhold til europæiske eller nationale love, forordninger eller andre bestemmelser, som den ansvarlige person er underlagt. Oplysningerne vil også blive slettet eller blokeret, hvis en opbevaringsperiode i henhold til de ovenfor beskrevne kriterier udløber, hvis der ikke er behov for yderligere opbevaring af oplysningerne med henblik på indgåelse eller opfyldelse af en kontrakt.

VI. Dine rettigheder

1. Vejledning vedrørende tilbagetrækning af samtykke

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke vedrørende databeskyttelse tilbage. En sådan tilbagetrækning påvirker ikke lovligheden af den behandling, der er blevet udført i henhold til samtykket, før dette blev trukket tilbage.

2. Vejledning vedrørende berørte registreredes rettigheder

Vi oplyser gerne, hvorvidt vi har gemt oplysninger om dig, og i givet fald hvilke personoplysninger vi har gemt (den generelle forordning art. 15). Herudover har du

  • ret til berigtigelse (den generelle forordning art. 16)
  • ret til begrænsning af behandling (den generelle forordning art. 18)
  • ret til sletning (den generelle forordning art. 17)
  • ret til indsigelse (den generelle forordning art. 21)
  • og ret til dataportabilitet (den generelle forordning art. 20)

3. Vejledning vedrørende retten til at klage

Uden at det berører andre administrative klageadgange eller adgang til retsmidler, kan du til enhver tid udøve din ret til at indgive klage til en tilsynsmyndighed, navnlig i den medlemsstat, hvor du bor, arbejder, eller hvor den påståede overtrædelse har fundet sted, hvis du finder, at behandlingen af dine personoplysninger udgør en tilsidesættelse af databeskyttelseslovgivningen (den generelle forordning, art. 77).

VII. Den dataansvarliges identitet og kontaktoplysninger

Den dataansvarlige i henhold til persondataforordningen (den generelle forordning) er

Shimadzu Europe GmbH
Albert-Hahn Str. 6-10
47269 Duisburg, Tyskland

Kontakt:
Phone: +49 (0)203 - 76 87-0
Fax: +49 (0)203 - 71 17 34
Mail: info@shimadzu.eu

VIII. Kontaktoplysninger på den databeskyttelsesansvarlige

FHvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte vores databeskyttelsesrådgiver, som kan kontaktes på ovenstående adresse eller følgende e-mailadresse:
datenschutzbeauftragter@shimadzu.eu

IX. Links to andre virksomheders hjemmesider

Vores hjemmesider kan indeholde links til andre virksomheders hjemmesider, for hvilke denne erklæring om databeskyttelse ikke er gældende. Hvis brugen af andre virksomheders hjemmesider involverer indsamling, behandling eller brug af personoplysninger, henvises der til de pågældende virksomheders oplysninger om databeskyttelse.

X. Ændringer af denne politik om beskyttelse af personoplysninger

Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre denne erklæring om databeskyttelse i overensstemmelse med de gældende databeskyttelsesforordninger. Aktuel status er februar 2020.

Top of This Page